Het belang van een goede positionering op het web is cruciaal voor ieder bedrijf. Een goede technische SEO hebben is daarbij van groot belang. Bij dit onderwerp gaat het over de technische aspecten van jouw website. Denk bijvoorbeeld aan de laadsnelheid, opbouw van URL’s, dubbele content en geoptimaliseerde afbeeldingen. Bij MediaMix online weten we aan welke knoppen moeten draaien om de technische SEO op orde te hebben. Hierdoor kan jouw bedrijf beter gevonden worden door klanten op de zoekmachines. Lees verder om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen om online resultaten te bereiken.

Technische zichtbaarheid is belangrijk

Vrijwel elk bedrijf is tegenwoordig online te vinden. Een website die veel informeert en er goed uit ziet is niet voldoende. Om boven de concurrentie uit te stijgen is het van belang dat jouw website technisch geoptimaliseerd is. Hierdoor kunnen zoekmachines jouw websites beter begrijpen en rangschikken. MediaMix online ziet in dat de technische SEO een cruciale rol speelt op iedere website en helpt je graag om dit op orde te maken. Wij zijn ons bewust van de nieuwste standaarden en richtlijnen van Google. Hierdoor kunnen wij een goede technische SEO strategie ontwikkelen, zodat jouw website beter presteert in de zoekresultaten.

Welke elementen zijn van belang?

Technische SEO kan soms lastig zijn omdat er veel elementen zijn die invloed hebben op de ranking van jouw website op de zoekmachines. Zijn er pagina’s niet goed geïndexeerd op jouw website? Dan is het mogelijk dat de website niet snel genoeg zichtbaar is in Google. Een heldere navigatiestructuur en een goede sitemap helpen hier onder andere bij. Ook de laadsnelheid van je website heeft veel invloed op of de bezoeker afhaakt of niet. Als het laden te lang duurt zullen veel bezoekers snel de website verlaten. Hierdoor zal Google jouw website niet hoog in het algoritme plaatsen. MediaMix online heeft een goed inzicht over hoe dit gemeten en opgelost kan worden. Voorbeelden van andere factoren waar we aan werken zijn unieke meta titels en beschrijvingen, de veiligheid, redirects en gestructureerde data. 

Samenwerken met MediaMix online

Bij MediaMix online zetten we graag in op een goede samenwerking. We begrijpen wat belangrijk is. Dit kunnen we vertalen naar een concrete technische SEO-strategie. We werken samen om de technische aspecten van je website te optimaliseren. Ook houden we je op de hoogte van de behaalde technische resultaten via rapportages of persoonlijke gesprekken. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om je te helpen groeien in de digitale wereld door middel van technische SEO. Neem vandaag nog contact op met MediaMix online om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij technische SEO-optimalisatie.