Wil je graag meer organisch verkeer naar je website en meer conversies? Bouw dan aan de autoriteit van je website om hoger te komen in de zoekresultaten van Google. Om te bouwen aan de website autoriteit heb je de juiste connecties nodig. Ook moet je per link continue opnieuw op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Ervaring leert dat het erg tijdrovend is en prijzig kan zijn als je niet de juiste connecties hebt. Je wilt dus liever je linkbuilding uitbesteden. Wij helpen je graag.

Uitbesteden linkbuilding

Je wilt graag bovenaan staan in de organische zoekresultaten van Google. Maar lukt dat nog niet doordat de autoriteit van je website lager is dan die van de concurrenten? Dan is het zaak dat je een hogere autoriteit opbouwt. Het opbouwen van autoriteit doe je door middel van linkbuilding. Meer kwalitatieve links naar jouw website zorgen voor een hogere autoriteit en hogere posities in de zoekmachines. Het linkbuilding proces is erg tijdrovend en het kost veel pijn en moeite om dit van de grond op te starten. Vraag je je af hoe linkbuilding werkt? Dan geven we jou een mooi en makkelijk voorbeeld:

“Stel: Je loopt door de stad en je hebt zin in pizza. Je vraagt aan 10 voorbijgangers waar je in de stad de lekkerste pizza’s kunt afhalen. Van de 10 voorbijgangers zeggen er 9 dat je bij Mario’s pizza restaurant moet zijn. Dan ga jij er vanuit dat je daar de lekkerste pizza’s kunt krijgen en haal je daar een pizza af. Zo werkt het algoritme van Google ook. Als meer goede websites naar jou linken over een bepaald onderwerp, dan gaat Google er vanuit dat jij de beste plek bent om bezoekers naartoe te sturen. Jij komt hoger in de zoekresultaten van Google en de bezoekers komen op jouw website.”

White hat linkbuilding

Linkbuilding is een lange termijn strategie waarbij je op een duurzame manier meer domein autoriteit opbouwt voor je website. Door het toepassen van White hat linkbuilding genereer je op een goede manier meer links naar je website. Met een gezonde mix van kwalitatieve blogs op goede blogsites en links op sites die gaan over jouw onderwerp word jij een autoriteit in jouw markt. Links opbouwen door middel van White hat linkbuilding is belangrijk. Doe je dat niet dan riskeer je een penalty van Google.

Linkbuilding uitbesteden aan MediaMix online 

Heb je de beslissing genomen om door te pakken en je linkbuilding uit te besteden? Dan is MediaMix online de partner die jij zoekt. Wij beschikken over voldoende kennis en de juiste connecties om hogere Google posities te behalen voor jouw bedrijf, waardoor je meer organische bezoekers op je website krijgt die meer conversies opleveren. Laat je linkbuilding uitbesteden aan MediaMix online. Stuur een mailtje naar info@mediamixonline.nl of kies een van onze pakketten.