Ben je van plan een linkbuilding specialist in te zetten om beter vindbaar te worden met je website? Wij vertellen je waarom het belangrijk is om je linkbuilding uit te besteden aan een goede specialist en je niet zomaar de eerste de beste moet kiezen.

Waarom een goede linkbuilding specialist inzetten?

Wanneer je jouw website naar een hoger niveau wilt tillen door middel van linkbuilding is het verstandig om een goede linkbuilding specialist in te zetten. Er zijn namelijk veel zaken waar je rekening mee moet houden bij het genereren van backlinks en je hebt er de juiste connecties voor nodig. Zonder de juiste connecties kost het veel tijd en moeite om backlinks te verkrijgen. Daarnaast is het ook een risico, want bij het verkeerd uitvoeren van linkbuilding kun je ook een penalty krijgen van Google.

Veel voorkomende linkbuilding fouten

Links zijn eigenlijk de ruggengraat van het hele internet. Ze hebben niet allemaal dezelfde waarde. Goede links verbeteren de waarde van je website, maar verkeerde links kunnen deze waarde helemaal teniet doen. Is er schade aangericht? Om dat te herstellen moeten er stappen worden ondernomen en er kan een lange tijd overheen gaan om het op te lossen. Dat wil je dus voorkomen. Veelvoorkomende fouten die je kunt maken met linkbuilding zijn:

  • Te weinig kwalitatieve backlinks
  • Niet relevante of geen variatie in ankerteksten
  • Geen rekening houden met spam score
  • Lage kwaliteit of niet relevante sites inkomende links
  • De focus verliezen en linkbuilding laten varen

Linkbuilding specialisten van MediaMix online inzetten

Wil je de linkbuilding specialisten van MediaMix online inzetten? Wij weten precies van welke websites je wel en van welke websites je geen backlinks wilt hebben. Met de juiste connecties en schrijfvaardigheden kunnen wij de beste mogelijkheden blijven benutten voor kwalitatieve blogs en links op websites van hoge kwaliteit. Zet dan onze kennis in om meer leads te genereren en je verkoop te stimuleren.