Het inzetten van backlinks is een van de belangrijkste factoren in het Google algoritme om ervoor te zorgen dat pagina’s sneller en beter scoren. Door maandelijks backlinks te genereren verkrijg je betere posities in de zoekresultaten. Wil jij je resultaten verbeteren? Kies dan een van onze linkbuilding pakketten.

Linkbuilding pakketten van MediaMix online

De linkbuilding pakketten van MediaMix online zijn in abonnementsvorm. Het is namelijk beter om links doorlopend te laten plaatsen. Dat komt veel natuurlijker over, omdat de links dan verspreid worden geplaatst. Daarbij is linkbuilding een lange termijn strategie waar je de vruchten van blijft plukken. De links blijven staan, waardoor je domein ook zijn waarde behoudt. Wil je het toch eerst eenmalig uitproberen? De pakketten zijn maandelijks opzegbaar, dus probeer het dan gewoon eerst een maand uit.

Complete pakketten

Zonder een goede autoriteit is het moeilijk om goed te scoren in de zoekresultaten. Daarom bieden wij gevarieerde complete pakketten aan. Het is belangrijk dat er een goede variatie zit in de links. Naast het totaal aantal links wordt er ook gekeken naar de kwaliteit van de links en het aantal domeinen met een link naar jouw site. Wij zorgen dus voor complete pakketten waarmee we jouw website naar een hoger niveau tillen. Besteed je linkbuilding aan ons uit om je website naar een hoger niveau te tillen.