Zoekmachine optimalisatie

Wil jij meer bezoekers op jouw website door het toepassen van zoekmachine optimalisatie? Bij MediaMix online zorgen we ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Wij optimaliseren jouw website of webshop door hem gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk te maken. Zoekmachine optimalisatie wordt door alle grote bekende webshops stevig ingezet. Hiermee genereren zij meer bezoekers, bekendheid en omzet op een duurzame manier. Wil je dat wij je helpen om het ook in te zetten voor jouw website? Vraag dan direct een scan aan of neem contact met ons op.

 

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Het doel van SEO is om meer bezoekers op je website te krijgen door kliks vanuit de organische zoekresultaten. Door middel van SEO werk je aan een duurzame groei. Je wilt natuurlijk niet alleen afhankelijk zijn van advertenties waar je voor elke klik opnieuw moet betalen. Maar hoe zorg je ervoor dat je bovenaan komt in de zoekresultaten van Google? Het toepassen van de drie pijlers van zoekmachine optimalisatie gaan daarbij helpen.

De drie pijlers van SEO

Om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google, is het van belang dat je de website optimaliseert. Het optimaliseren van de website om beter te scoren in de zoekmachine noem je zoekmachine optimalisatie of SEO. Dit doe je aan de hand van drie pijlers. Content, autoriteit en techniek zijn de drie pijlers van SEO. Het is enorm belangrijk om te blijven werken aan deze pijlers om te groeien. Hiervoor moet je je de volgende zaken afvragen:

  • Content: Word de vraag van de bezoekers goed beantwoord en is de informatie waardevol voor de bezoeker en voor Google?
  • Autoriteit: Is mijn website betrouwbaar?
  • Techniek: Is de website snel, gebruiksvriendelijk en wordt de website techniek begrepen door Google?

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Wil jij jouw website optimaliseren voor zoekmachines door middel van zoekmachine optimalisatie of linkbuilding? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@mediamixonline.nl: