Uitzendingen 2020

MartineKoopman MM1mrt

Zondagavond 1 maart is Martine Koopman (links op de foto) te gast in het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM.MartineKoopman

Martine Koopman is gehuwd met Ewout en nu geworteld in Rijswijk. Aardig om te vermelden dat Martine met haar man Ewout dol is op lekker eten en koken.
Een aantal keer per jaar organiseert Martine voor genodigden een huiskamer restaurant onder de veelzeggende naam: “Aan tafel bij Martine en Ewout”.

We gaan echter met Martine in gesprek over haar activiteiten in Afrika. En dan met name hoe het in Afrika gesteld is met de media.
Een jaar of 15 geleden introduceerde de Brit Trevor Baylis een soort opwindradio. Met het opdraaien van een veer kon men 40 minuten naar de radio luisteren. Een uitkomst in gebieden waar men niet de beschikking had over elektriciteit. De radio's werden door gehandicapten in Zuid Afrika gemaakt en werden onder de naam Freeplay gratis uitgedeeld. We vragen aan Martine of deze opwindradio's nog worden gebruikt. Verder hoor je Kees Rooke en Marco Baaij met hun vaste rubrieken. Luister je weer mee? 

mp3 zondermuziek

mp3

 Listen on Spotify Badge 3