Uitzendingen 2015

pd70aw

In de uitzending van zondag 30 augustus besteden we uitgebreid aandacht aan het Bunkermuseum te Scheveningen.

Op zondag 6 september vindt het grote "World War 2 Military Event" plaats. De locatie is rond en in het bunkermuseum en op het gehele terrein van het surfdorp FAST, aan de Strandweg 1 te Scheveningen. Peloton 48 zal optreden tijdens dit grootse evenement. Peloton 48 geeft een getrouwe beeld van een peloton infanterie van de Koninklijke Landmacht uit 1948. Het doel van Peloton 48 is het in stand houden en demonstreren van de militaire exercitie van eind jaren veertig van de vorige eeuw. Het peloton laat daarbij de originele militaire exercitie zien. Ook zullen er een 40-tal "authentieke voertuigen" te zien zijn. Onder andere Jeeps, Dodge, Chevrolet, GMC en kubelwagens! Er is ook een verzamel-ruilbeurs en een militaire markt.

Uiteraard is een stukje communicatie ook aanwezig op dit evenement én in onze uitzending. Een groep radiozendamateurs zullen als The Sleur Shack aanwezig zijn met de roepletters PD70AW. De speciale caravan die deze groep zendamateurs gebruikt zal er staan en de vaste crewleden René en Willem komen in de uitzending nadere uitleg geven van hun activiteiten.

Herman van Beek is aanwezig voor zijn media praatje, Marco Baaij heeft voor ons de media-agenda en ADO in de media en Kees selecteert weer bijzondere media berichten.

 

mp3 zondermuziek

mp3