Uitzendingen 2015

Omloo01

In deze uitzending is Lars Omloo van het AD HC te gast bij Mediamix bij Den Haag FM. Lars Omloo is een bekende figuur in medialand en zeker op het gebied van de sport, want dat is toch al jarenlang zijn grote passie. Omloo weet veel van de Haagse sport van toen en van nu.

Lars Omloo begon te werken bij Dagblad Het Binnenhof, bij veel van onze luisteraars nog wel bekend, maar ook was hij werkzaam bij het 

weekblad De Posthoorn. De overstap naar de Haagsche Courant destijds bleek er één van lange duur te zijn, sterker nog, Lars Omloo heeft alle stormen weten te doorstaan in de turbulente periode bij de krant en is nu nog in feite werkzaam bij deze krant, al heet het nu AD HC. Daar is hij nu coördinator regiosport. 

Daarvoor was hij o.a. werkzaam als verslaggever sportredactie en (coördinator) stadsredactie, en later werd hij chef van de sportredactie. Ditmaal zal Lars Omloo eens geïnterviewd worden, niet voor de krant maar door René Marquard van het radioprogramma Mediamix bij Den Haag FM. Lars Omloo heeft een schat aan ervaring bij de krant en zeker op het gebied van sport. Dat belooft weer een uitermate boeiende uitzending te worden. 

Naast het gesprek met Lars Omloo hebben we ook de vaste onderdelen zoals het media praatje met Herman van Beek, de media selectie van Kees Rooke en Marco Baaij is er weer bij met de media-agenda en ADO in de media.

mp3 zondermuziek

mp3