Uitzendingen

Dewi01Dewi de Vree 011

Dewi de Vree is een multi-media kunstenaar uit Nederland die zich bezighoudt met de zintuigelijke ervaring van de fysieke experimenten.

Met een achtergrond in de beeldende kunst en haar fascinatie door de interactie tussen mens en machine, ze maakt al verschillende vertalen-machines, geluid interfaces, performances en installaties. Voorbeelden van haar werk zijn onder andere werken op basis van de lichamelijkheid van elektriciteit, elektrochemie, thermodynamica en elektromagnetisme. Op dit moment werkt ze aan nieuwe stukken voor Magnetoceptia, een serie-antenne op basis van kostuums voor de prestaties en de installatie samen met Patrizia Ruthensteiner.

Ze is betrokken bij de experimentele muziek locatie Villa K in Den Haag (NL), Instrument Uitvinders Initiative 'III'. Samen met Arno Verweij loopt ze ' Proefjeslab ', een interactieve science-show voor kinderen.

Marco Baaij is in de studio en heeft voor ons de media-agenda en natuurlijk het laatste nieuws rond de ADO soap! De media bijdrage is dit keer van Kees Rooke.

mp3 zondermuziek

mp3


Mediamix is een initiatief van Wim Zonneveld, te bereiken via tel: 06 555 00 686 of via de Redactie pagina.