Home

eyonorbitVanaf heden hebben we weer een ruimtevaart medewerker! Nadat Roland Taams begin januari aangaf, dat hij -vanwege persoonlijke omstandigheden- geen tijd meer heeft voor het leveren van ruimtevaart nieuws hebben wij via Roland contact kunnen leggen met Erik Laan. 
 
Erik is eigenaar van het bedrijf Eye On Orbit (http://www.eyeonorbit.com/). Dit bedrijf legt zich toe op het brengen van ontwikkelingen in de ruimteverkenning en het verzorgen van podcasts en nieuws op ruimtevaart gebied. Erik Laan ga je dus regelmatig horen in onze uitzendingen van Mediamix. De eerste uitzending waarin we gaan praten met Erik, zal zijn op zondag 11 maart 2018. Daarnaast zullen we als extra service de podcast van Erik op onze website plaatsen. 
 

Ruimtevaart podcast Erik Laan:

De Google Lunar X-Prize was een ruimteprijs die je kon winnen als je eventjes met je eigen raket op de Maan was geland, en daar wat rondjes had gereden. Helaas is deze prijs nu gecancelled, maar er is desalniettemin veel over te zeggen. Een terugblik en een in-memoriam.

mp3

Een allesbepalende week voor SpaceX en Tesla oprichter Elon Musk. De zware Falcon Heavy raket slingert zijn kersenrode Tesla Roadster de ruimte in. Maar is dat wel echt zo? En zitten we eigenlijk wel op deze raket te wachten? Luister naar de achtergronden over dit verhaal in de eerste episode van seizoen 2 van de Ruimtevaart podcast!  mp3

 

 


Mediamix is een initiatief van Wim Zonneveld, te bereiken via tel: 06 555 00 686 of via de Redactie pagina.


   

CheckStat