Home

Zomerstop 964x428Ado Den Haag FM 01

We zitten midden in het zomerreces. Maar de redactie van Mediamix zit niet stil! We hebben al verschillende onderwerpen voor de maand september geregeld:

We starten op zondag 1 september met een onderwerp over de ADO-podcast bij Den Haag FM. In de studio is één van de initiatiefnemers, Rogier Heimgartner.

Zondag 8 september staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op ruimtevaartgebied. Daarvoor zal onze vaste ruimtevaartredacteur Erik Laan aanschuiven.

Zondag 15 september is Gera Nieland in de studio. Gera is bekend van de website Haags Allerlei. Gera is geboren en getogen Hagenaar en gek op “haar” stad. Op haar site 'Haags Allerlei' schrijft ze diverse zaken die over Den Haag (en omstreken) gaan. Soms is dat kritisch, geëngageerd, soms gewoon “vertellend”.

Op 22 september is Rene Schaarenburg in de studio om te praten over de IBC. De IBC is ‘s werelds meest invloedrijke media, entertainment en technologie beurs. Deze beurs wordt gehouden van 12 t/m 17 september in het Amsterdamse RAI complex.

Het expats radioprogramma Dutchbuzz op Den Haag FM bestaat in oktober 10 jaar en daarom praten we op 29 september met de oprichter Lily-Anne Stroobach. Dutzbuzz is een Engelstalig programma met nieuws, opinie en interviews dat je op de hoogte brengt van alles wat er gebeurt in onze bruisende stad. Het internationale team bestaat uit radiomakers van vier continenten, voor wie Den Haag de thuisstad is. Een podcast van het programma is te vinden op de website van Dutchbuzz.


Mediamix is een initiatief van Wim Zonneveld, te bereiken via tel: 06 555 00 686 of via de Redactie pagina.


   

CheckStat